Deň prvý

V tomto roku sme sa rozhodli pre malú zmenu a troch expedíciách do Álp sme zamierili na juhovýchod do Rumunska.

Z pôvodného počtu 7 posádok nám v týždeň odchodu svoju účasť zrušili 3 slovenské posádky :(

Tak sme nakoniec v nedeľu vyrazili na cestu 3 vozidlá Touareg a 1 ,,stabilný" Amarok v pčte 9 osôb...Juraj, Tomáš a Janka, Ondro a Nikol, Marko, Nikol, Kačena a Stano.

Na vstupe do Vrábel nás čakalo milé prekvapenie členov Touareg Clubu Števa a Zuzky, ktorí sa prišli s nami rozlúčiť a sprevádzali nás až po Kalnú nad Hronom, kde nás čakal ešte Rado na motorke.

Ďakujeme vám kamaráti ;)

Cesta cez Maďarsko ubehla veľmi rýchlo...cez Rumunsko to už bolo horšie..

Do prvého plánovaného tábora sme sa žiaľ už nedostali a museli sme improvizovať. Keďže nik z ,,účastníkv" netušil, kde sa nachádza ,,strašidelný les", ktorý sme mali cez deň navštíviť, tak mi skrsla v hlave myšlienka, žezatáboríme priamo v ňom a preskúmame jeho záhadnosť :)

Avšak dnu do lesa sme sa pre veľmi strmé výjazdy nedostali a tak sme zatábori na okraji lesa. Nemal som však odvahu oznámiť im, kde vlastne kempujeme :)

Celú noc som však pravdupovediac nespal, nakoľko z lesa vychádzali celú noc dosť zvláštne zvuky a v rôznych častiach lesa a aj nad ním neustále niečo svetielkovalo.

Ráno pri raňajkách som všetkým povedal, kde sme prenocovali.

Aké myslíte, že boli reakcie ..??? :)

Prihláška člena TCS

prihláška člena

Kontaktujte nás

Dokumenty TCS

Stanovy TCS

Stanovy TCS - 1.pdfStanovy TCS - 2.pdfStanovy TCS - 3.pdfStanovy TCS - 4.pdfStanovy TCS - 5.pdfStanovy TCS - 6.pdf

Notárska zápisnica

Notárska zápisnica 2015-1.pdfNotárska zápisnica 2015-2.pdfNotárska zápisnica 2015-3.pdfNotárska zápisnica 2015-4.pdfNotárska zápisnica 2015-6.pdf