Expedícia Alpy 2015 - deň prvý

Je nedeľa ráno 26.7.2015.
S cca 1,5 hodinovým oneskorením, ktoré som ako vždy zapríčinil ,,ja" :D , sa všetci postupne stetávame v Devínskej Novej Vsi pred závodom Volkswagen a.s.
Po zvítaní sa dávame s Markom hneď na lepenie expedičných polepov na vozidlá českých posádok, pričom sa nám snaží kde kto pomôcť :)

Medzitým Tomáš s Katkou všetkým rozdeľujú expedičné oblečenie BUSHMAN, ktoré nám za špeciálne ceny dodala firma Bushman Slovakia s r.o., a tak aj v tomto roku podporila našu Expedíciu Alpy 2015 za čo jej aj touto cestou opäť veľmi ďakujeme.
Nasleduje spoločné fotenie pred odchodom pred závodom VW a vydávame sa na 1200km cestu cez Rakúsko až do Talianska do mestečka Oulx.

Cestou sa ku nám v Taliansku pridávajú ďalšie 2 Touareg posádky, ktoré boli na dovolenke v Chorvátsku.
Cesta ubieha veľmi rýchlo a úplne bezproblémovo s xx zastávkami...takže všetko ide na pohodu...občas nejaký ten dopravný zmätok :) a potom ,,testovanie", či vydrží strešný stan aj rýchlosť 180km/h :D
Všetkých  postupne oboznamujem s plánom celej expedície, denným režimom a povinnosťami.
Do Oulx sme dorazili vzhľadom na oneskorený odchod až po polnoci :(
Po cca 1/2 hodinovom offroadovom výstupe dorážame do cieľa nášho dňa - tábor v pevnosti Forte Foens.
Všetci sme vyčerpaní zaľahli a zaspali ako batoľatá :)


 Pozdravuje Vás všetkých 7 posádok v zložení..Katka, Nikol, Marko, Gitka, Juraj, Danko, Matej, Palko,Ivča, Mirek, Aďa, Ľuboš, Jolča, Petr, Tomáš, Paula, Franta, Dáša, Michal a samozrejme ja :)

Prihláška člena TCS

prihláška člena

Kontaktujte nás

Dokumenty TCS

Stanovy TCS

Stanovy TCS - 1.pdfStanovy TCS - 2.pdfStanovy TCS - 3.pdfStanovy TCS - 4.pdfStanovy TCS - 5.pdfStanovy TCS - 6.pdf

Notárska zápisnica

Notárska zápisnica 2015-1.pdfNotárska zápisnica 2015-2.pdfNotárska zápisnica 2015-3.pdfNotárska zápisnica 2015-4.pdfNotárska zápisnica 2015-6.pdf