POĎAKOVANIE

POĎAKOVANIE

Ešte raz by som sa chcel poďakovať všetkým, ktorí na Vianočný večierok 2016 prišli a hľadali hlavne spôsoby, ako sa naň dostať a nie dôvody, prečo neísť.

Veľká vďaka patrí všetkým super kamarátom, ktorí neprišli na večierok len za zábavou, ale tiež pomôcť mi a boli mi počas celého víkendu nápomocní - Karči s Romi Romi Magyarová , Rišo Richard Michalčik s Lulu Lubica Michalčíková +Líviou Lívia Čerešňová+Sabčou, Tomášovi Tomáš Mikloš, Marcelovi Marcel Púčik s Karin ...Karin Fialová , Peťovi Petr Muczka s Jolčou Jolana Muczková, Pedrovi Poslednij Geroi s Vladom Vladimir Koman a samozrejme mojej rodine Marko Krajmer , Nikol Krajmerová , Katarína Krajmerová .

Poďakovanie patrí tiež väčšine z Vás, ktorí dokážete oceniť moju snahu o stále väčší a väčší kredit Touareg Clubu Slovakia a priniesli ste mi ako prejav vďaky väčšinou ,,tekuté" dary ;)

Radovanovi Jakušovi, majiteľovi Sudoparku nad Klokočovom, a jeho rodine za štýlové ubytovanie, perfektný relax v sudoch v prekrásnom prostredí, profesionálny prístup pri príprave a tiež celkové zvládnutie nášho vianočného večierka.
Poďakovanie patrí tiež skvelej catteringovej firme za prípravu veľmi chutného jedla.

Rišovi, Lulu, Lívii a Sabči za doslova autentického Mikuláša s anjelom a dvoma čertami, ktorí potešili nie len deti, ale aj dospelákov ;)

Vladimírovi Komanovi z Ministerstva vnútra Slovenskej republiky za veľmi zaujímavú prednášku o v súčasnosti veľmi aktuálnej téme, ktorá zaujala úplne všetkých a tou je obchodovanie z ľuďmi.

Taktiež ďakujem triu Gernátovci za hudobnú vložku, vysvetlenie pôvodu typicky slovenských hudobných nástrojov a tiež krátku školu hrania na týchto nástrojoch.

ĎAKUJEM VÁM
Stano
ešte zatiaľ predseda TCS

PS : Bola to v tomto roku akcia s najvyššími finančnými nákladmi, ktoré atakovali hranicu necelých 5000€ (..to len pre info :) )

Prihláška člena TCS

prihláška člena

Kontaktujte nás

Dokumenty TCS

Stanovy TCS

Stanovy TCS - 1.pdfStanovy TCS - 2.pdfStanovy TCS - 3.pdfStanovy TCS - 4.pdfStanovy TCS - 5.pdfStanovy TCS - 6.pdf

Notárska zápisnica

Notárska zápisnica 2015-1.pdfNotárska zápisnica 2015-2.pdfNotárska zápisnica 2015-3.pdfNotárska zápisnica 2015-4.pdfNotárska zápisnica 2015-6.pdf