Sumarizácia akcie + Poďakovanie

Ospravedlňujem sa vám za oneskorenú sumarizáciu akcie, ale asi všetci veľmi dobre viete, že mojou pracovnou náplňou je hlavne moja firma a TCS je ,,iba" koníček a pre zanedbané pracovné povinnosti z predchádzajúcich týždňov, kedy som sa musel venovať príprave TWE 2017, som sa v tomto týždni musel prioritne venovať hlavne svojej firme a dobiehať všetko zameškané.
Verím, že to chápete

Touareg / Amarok winter experience 2017

Máme za sebou prvú veľkú a určite mi dáte za pravdu, že aj úspešnú akciu roku 2017 ;)

V sobotu ráno sa nás zišlo v Telgárte pri zruboch celkovo 21 posádok + jed...no vozidlo Touareg so skúseným inštruktorom z Offroad Parcours Volkswagen a.s.
Po krátkej rozprave o bezpečnom priebehu presunu do Rejdovej so zastávkami na filmovanie sme sa vydali na cestu, ktorá aj vďaka pomoci Pedra, Riša a Tomáša prebehla relatívne plynulo a hlavne bezpečne.
Touto cestou vám kamaráti ďakujem za vašu pomoc.
Na križovatke od Popradu sa ku nám plynulo pripojila ďalšia Touareg-posádka.
Po príjazde s malým meškaním do Rejdovej, kde nás čakali ďalšie 2 posádky na vozidlách Touareg, všetci disciplinovane zaparkovali svoje vozidlá a nasledovalo privítanie a druhá časť rozpravy s podrobnými informáciami o priebehu stretnutia.
Vzhľadom na väčší počet účastníkov sme museli pre vás pripraviť až 3 aktivity, aby nedochádzalo ku zbytočným prestojom a stále sme vás udržali v ,,akcii" Smile
Snežné skútre pre prvú aktivitu zabezpečil Jaroslav Breznen zo SKI Rejdová, ktorý zabezpečoval aj prípravné práce so svojim tímom na druhej aktivite, na vytvorení ľadovej plochy na miestnom futbalovom ihrisku miestnymi dobrovoľnými hasičmi a taktiež aj prípravu trate ratrakom a tiež lesným LKT, za čo mu taktiež touto cestou chcem v mene TCS poďakovať.
Vytýčenie samotnej trate a organizáciu celého podujatia mali pod patronátom členovia VMS Rally Team Vlachovo pod vedením Mareka a Luboša, za čo im taktiež touto cestou veľmi pekne ďakujem v mene TCS.
Nasledovalo rozdelenie účastníkov do troch skupín.

Prvá skupina vyrazila do hôr snežnými skútrami na trať dlhú 25 kilometrov.

Skupina číslo 2 sa presunula ku ľadovej ploche, kde si mohli na čas otestovať svoju zručnosť v ovládaní svojich vozidiel na trati na ľadovej ploche miestneho futbalového ihriska.

Na skupinu číslo 3 čakal asi kilometrový adrenalínový výjazd a zjazd strmou zľadovatenou zvážnicou so skúseným inštruktorom z Offroad Parcours Volkswagen a.s., ktorý aj napriek svojim bohatým skúsenostiam taký adrenalín ešte asi nikdy nezažil a ani nebude mať možnosť v reále zažiť :)
Zvládol všetky výjazdy a zjazdy na jednotku a bez najmenšieho poškodenia vozidla! Preto mu patrí môj obdiv a samozrejme Danovi ďakujem za jeho účasť a trpezlivosť s účastníkmi.
Veľké ĎAKUJEM patrí v tejto súvislosti pani Mgr. Lucii Kovarovičovej Makayovej z Public Relations oddelenia Volkswagen a.s., bez pričinenia ktorej by nebola možná účasť inštruktora s vozidlom z Offroad Parcours VW. 

Počas celého dňa sme mali k dispozícii najnovší model vozidla Amarok DC Aventura 3,0L V6 TDI 4MOTION v plnej výbave 165 kW / 224 k / 550 Nm / 8 AT DSG, ktorý si mohol každý jeden účastník vyskúšať na ľadovej trati a ktorý nám zapožičal pán Ján Briatka z  Porsche Slovakia spol. s r.o. divízie Volkswagen Úžitkové vozidlá, za čo mu taktiež v mene TCS veľmi pekne ĎAKUJEM.

Poďakovanie patrí aj pani starostke Rejdovej, ktorá nám poskytla priestory na konanie našej akcie (futbalové ihrisko+amfiteáter)

Poďakovanie patrí taktiež všetkým skutočným kamarátom, ktorí priložili nezištne ruku k dielu a snažili sa mne a tiež mojej rodine, byť nápomocní vo všetkom či už s registráciami, filmovaním, prípravou a tiež samotným balením vecí a tak dopomohli k bezproblémovému priebehu celej akcie.

Taktiež Markovi za natočenie a spracovanie videa ;)

Ď A K U J E M   V Á M

Celkovo sa Touareg/Amarok winter experience 2017 zúčastnilo 25 vozidiel z toho 20 posádok na vozidlách Touareg, 3 posádky na vozidlách Amarok + ďalšie 2 posádky našich veľmi dobrých kamarátov na vozidlách iných značiek ;)

Čo sa týka celkového počtu účastníkov, tak nás bolo celkovo 61 osôb vrátane detí.

ĎAKUJEM VÁM všetkým za účasť a vidíme sa na nasledujúcom stretnutí ,,Autosalón Bratislava s Touareg Clubom Slovakia"

Ahóóóóój

Stano
predseda TCS

Prihláška člena TCS

prihláška člena

Kontaktujte nás

Dokumenty TCS

Stanovy TCS

Stanovy TCS - 1.pdfStanovy TCS - 2.pdfStanovy TCS - 3.pdfStanovy TCS - 4.pdfStanovy TCS - 5.pdfStanovy TCS - 6.pdf

Notárska zápisnica

Notárska zápisnica 2015-1.pdfNotárska zápisnica 2015-2.pdfNotárska zápisnica 2015-3.pdfNotárska zápisnica 2015-4.pdfNotárska zápisnica 2015-6.pdf