Podrobné info k nedeľnej akcii ,,Autosalón Bratislava 2017"

Pre členov TCS z Východného, Stredného Slovenska a okolia Nitry,  Zlatých Moraviec, Levíc - štandardne zraz a spoločný odchod o 9:30 h. z parkoviska Metro Nitra
  GPS
  48°19'16.50"N...
  18°2'9.46"E

- nasledujúca zastávka sa mení oproti minulým rokom z dôvodu výstavby diaľničnej križovatky Blatné a úplnej uzávery diaľnice počas víkendu!!!
Stretneme sa preto tentokrát na parkovisku za ČS Slovnaft hneď pri vjazde do Trnavy cca o 10:00 h. pre pripojenie vozidiel zo severu Slovenska - Žilina, Trenčín, L. Mikuláš a okolia Trnavy
  GPS
  48°21'45.47"N
  17°36'9.58"E
Presúvať sa budeme teda po starej ceste a na diaľnicu sa opäť napojíme až pred Sencom.

- posledná zastávka a miesto spoločného zrazu pre členov z okolia Bratislavy, Senca, Dunajskej Stredy, Záhoria a s posádkami z Českej republiky zostáva nezmenené na ČS Slovnaft o 11:00 h.
  GPS
  48°11'17.09"N
  17°12'15.90"E

Uvedené časy, sú už časy odchodov!! Zoberte túto skutočnosť prosím na vedomie!
Na výstavisko musíme prísť v uvedenom čase, nakoľko by mohli vzniknúť problémy so zabezpečením a rezerváciou parkovacích miest pre také množstvo vozidiel vedľa seba.

Pri stretnutí na ČS Slovnaft na Zlatých pieskoch obdržíte vstupenky na autosalón a parkovacie karty. Tieto prosím obratom vypíšte a parkovacie karty umiestnite za čelné sklo.

Pri jazde v kolóne dodržujte prosím maximálne povolenú rýchlosť, bezpečnostné odstupy a prispôsobujte flexibilne svoju rýchlosť vzhľadom k prvému vozidlu! Rešpektujte sa navzájom! Malo by nás byť okolo 30 vozidiel Kolóna bude rozdelená a usmerňovaná 4 doprovodnými vozidlami členov TCS výrazne označenými reflexnými prvkami s majákmi. Rešpektujte prosím ich pokyny.
Vzájomná komunikácia v kolóne bude vysielačkami CB a PMR.
Na CB a tiež na PMR si nalaďte kanál 1..pokiaľ vlastníte vysielačku, či už CB, alebo PMR a chcete byť lepšie informovaní, tak si ju zoberte sebou. Nie je však povinná!

Pri vstupe do areálu Incheba Expo, Vás žiadame o rešpektovanie pokynov a usmernení usporiadateľov!
Predpokladáme, že nám bude opäť vyčlenený osobitný vstup.
Po zaparkovaní vozidiel na vyčlenenom parkovisku bude nasledovať krátka inštruktáž a následne sa spoločne presunieme do pavilónu B0, do stánku Volkswagen, kde ako prvý úkon bude spoločná fotografia pri vystavenom vozidle Touareg ;)

Po malom občerstvení a posedení bude nasledovať voľný program.

Tešíme sa na Vás

Prihláška člena TCS

prihláška člena

Kontaktujte nás

Dokumenty TCS

Stanovy TCS

Stanovy TCS - 1.pdfStanovy TCS - 2.pdfStanovy TCS - 3.pdfStanovy TCS - 4.pdfStanovy TCS - 5.pdfStanovy TCS - 6.pdf

Notárska zápisnica

Notárska zápisnica 2015-1.pdfNotárska zápisnica 2015-2.pdfNotárska zápisnica 2015-3.pdfNotárska zápisnica 2015-4.pdfNotárska zápisnica 2015-6.pdf