Program

Touareg Club Slovakia už nie je len o autách a značke VW, ale tiež o rodinách a prieteľstvách.
Nasledujúca pripravovaná akcia je postavená na teambuildingových aktivitách, ktoré dokážu ešte viac stmeliť náš spoločný klub.
Tentokrát sme pre vás pripravili nevšedný adrenalínový zážitok, rafting na rieke Dunajec, ktorá preteká nádherným prostredím Pieninského národného parku. Rafting na Dunajci s očarujúcou scenériou a pohľadom na symbol Pienin "Tri Koruny" z vodnej hladiny je nezabudnuteľným zážitkom pre každého návštevníka. Je to rieka, ktorá odvádza vody zo slovenského územia do Baltského mora. Dunajec sa vyznačuje obtiažnosťou WW I-II. a je vhodná aj pre začiatočníkov v sprievode kvalifikovaných inštruktorov....
Vyhľadávanou turistickou atrakciou na tejto rieke je aj pltníctvo. Takže pre tých, ktorí majú obavy z raftingu je pripravená aj táto možnosť splavu.
Pokiaľ sa pýtate : A čo deti? Nemusíte sa obávať skúsiť splav Dunajca s nimi. Bude to pre ne veľká zábava a utuží to rodinné puto. Plávacie vesty sú u detí povinnosťou. V ponuke sú od najmenších viest pre dvojročné deti až po modely pre mládež. Tieto vesty zaručujú bezpečnosť počas celého splavu Dunajca. Raft HOBIT je pre rodinný splav úplne ideálny a prevrátiť túto loď na Dunajci vyžaduje značnú dávku umeleckého talentu, preto sa niet čoho obávať :)


Program:
16.6.2017 piatok
- príchod v podvečerných hodinách podľa každého osobných možností a schopností
- ubytovanie máme zabezpečené v penzióne Diana pre 40 osôb!!! Vzhľadom na neštandardné počasie v tomto období a otázne je, aké bude o pár týždňov, tak som radšej stavil s ubytovaním na istotu, aby napr. nemrzli deti niekde v stanoch. Samozrejme ak chce niekto prespať celý víkend v stane, tak nebránim sa tomu.
https://www.penzion-diana.sk/uvod

- voľná zábava do neskorých hodín


 17.6.2017 sobota
- presun do Poľska k Czorsztynskému jazeru- plavba loďou + výstup na Czorsztynský zámok v nad jazerom
- presun späť na Slovensko do prístaviska v Červenom Kláštore, kde budú už pripravené rafty + kompletná výstroj (plávacie vesty, prilby, neoprény, pádla,..)  a samozrejme aj plte
- splav Dunajca po prístav Lesnica a odtiaľ späť buď na bicykloch, konských povozoch, alebo peši po cyklotrase povedľa Dunajca do Červeného Kláštora.
- kto by sa chcel kultúrne vyžiť a zúčastniť sa pivného festivalu, tak v areáli Kúpeľov Smerdžonka v Červenom Kláštore budú prebiehať Zamagurské folklórne slávnosti
- ubytovanie v chatách v Goralskom dvore, kde máme k dispozícii 6 chát pre 8 osôb tj 48 osôb + povedľa chát máme povolené kempovať či už v autách, alebo v stanoch. Chaty budú všetky pokope, aby sme neboli roztrúsení po celom areáli!
https://www.goralskydvor.sk/chaty/
- voľná zábava do neskorých hodín

18.6.2017 nedeľa
- prehliadka múzea Kartuziánov v Červenom Kláštore, ktorý možno poznáte aj vďaka lietajúcemu mníchovi Cypriánovi
https://www.muzeumcervenyklastor.sk/- výstup na vyhliadku Tri koruny v Poľsku- v poobedných hodinách rozchod k domovom Tak čo vy na to? Máte dostatočnú odvahu splaviť raftom Dunajec ? :)

https://www.youtube.com/watch?v=SqIVJrXxO3g

Registrácia sa bezpodmienečne uzatvára 14.5.2017 z dôvodu zabezpečenia a úhrady ubytovania.

Registračný formulár

Prihláška člena TCS

prihláška člena

Kontaktujte nás

Dokumenty TCS

Stanovy TCS

Stanovy TCS - 1.pdfStanovy TCS - 2.pdfStanovy TCS - 3.pdfStanovy TCS - 4.pdfStanovy TCS - 5.pdfStanovy TCS - 6.pdf

Notárska zápisnica

Notárska zápisnica 2015-1.pdfNotárska zápisnica 2015-2.pdfNotárska zápisnica 2015-3.pdfNotárska zápisnica 2015-4.pdfNotárska zápisnica 2015-6.pdf