V I D E O

V I D E O

Ako ste sa už dočítali v jednom z minulých príspevkov, tak žiaľ pre nie dostatočný počet registrovaných účastníkov školy bezpečnej jazdy, ktorej suma za kompletný event zo strany SuperDRIVE bola pevne daná a rátané bolo s maximálnou účasťou až 72 školených osôb, tak muselo dôjsť vzhľadom na registrovanie ,,iba" 41 osôb k ,,okresaniu" všetkých možných výdavkov, okrem konkrétnej sumy za výuku, mzdu inštruktorov a sumy za prenájom letiska a školiacej miestnosti.
Tak č...i tak je predpokladaná výsledovka pri súčasnej účasti v strate necelých 300 Eur!!! ..ale toto už neriešim a som pripravený samozrejme dofinancovať to, ako vždy.

Aby sme však mali všetci peknú spomienku, tak som sa rozhodol prizvať aj vzhľadom na tieto ,,červené čísla"  kameramana, aby zvečnil pre nás tento deň.
Takže strata sa týmto navýši o ďalších 400 Eur za video....a 700 Eur je už celkom dosť :(

Chcel by som Vás touto cestou osloviť, či by sa našlo pár ľudí, ktorí by sa chceli spolupodieľať na financovaní tohoto videa formou dobrovoľných príspevkov. Odmenou by bolo verejné poďakovanie na našich stránkach TCS a tiež v titulkoch videa.

Keďže video priamo nesúvisí so školou šmyku a je to ,,len doplnok" a pamiatka, tak by bolo určite nefér, rozrátavať túto položku medzi všetkých, nakoľko nie každý môže byť stotožnený s myšlienkou výroby videa.

Preto túto tému nechávam skutočne iba na dobrovoľných príspevkoch.

Vopred Vám Ďakujem
Stano

Prihláška člena TCS

prihláška člena

Kontaktujte nás

Dokumenty TCS

Stanovy TCS

Stanovy TCS - 1.pdfStanovy TCS - 2.pdfStanovy TCS - 3.pdfStanovy TCS - 4.pdfStanovy TCS - 5.pdfStanovy TCS - 6.pdf

Notárska zápisnica

Notárska zápisnica 2015-1.pdfNotárska zápisnica 2015-2.pdfNotárska zápisnica 2015-3.pdfNotárska zápisnica 2015-4.pdfNotárska zápisnica 2015-6.pdf