Záver

Za nami je ďaľšie zaujímavé adrenalínové stretnutie ;)

Ďakujem všetkým, ktorí si našli čas a opäť prišli medzi nás.

Celkovo sa stretnutia zúčastnilo 38 posádok v počte 77 osôb. Z toho bolo 25 Touareg/Amarok posádok, ktorých majitelia sa opäť utvrdili v správnej voľbe ich rozhodnutia v kúpe vozidla značky Volkswagen Touareg a Amarok ;)

Žiaľ 5 ,,nováčikov" s vozidlami Touareg, ktorí sa oficiálne registrovali cez registračný formulár opäť necítilo potrebu sa stretnutia zúčastniť a ani aspoň v sobotu ráno svoju účasť ospravedlniť! Je to smutné a je mi týchto ľudí úprimne ľúto!!!

Poďakovať by som chcel špeciálne Jurajovi Brezovákovi a Peťovi Pinkasovi za podporu nášho stretnutia vo forme mäsa do guľášu.

Veľké poďakovanie patrí tiež PR oddeleniu Volkswagen Slovakia a.s. za zapožičanie vozidiel Touareg s inštruktormi z Offroad Parcours Volkswagen Slovakia a.s. a tiež Jurajovi Medveczkému z Pilothalle Volkswagen za vybavenie.

Taktiež poďakovanie patrí aj manželom Janke a Romanovi Hromníkovcom za ich veľmi zaujímavý nočný premiérový výklad o ich expedícii z Mongolska na Slovensko.

Moje ďakujem patrí všetkým kamarátom, ktorí mi boli nápomocní s výstavbou zázemia, prípravou guľáša a tiež pri zabezpečovaní presunov-Rišo, Ľubica, Lívia, Tomáš, Karči, Peťo a Danka, Petr a Jolča, Juraj s rodinou, Radek, Ondro a Aleš, Mirek a Ivča, a samozrejme mojej rodine.

Ď A K U J E M    V Á M

Stano

predseda TCS

 

 

 

 

 

Prihláška člena TCS

prihláška člena

Kontaktujte nás

Dokumenty TCS

Stanovy TCS

Stanovy TCS - 1.pdfStanovy TCS - 2.pdfStanovy TCS - 3.pdfStanovy TCS - 4.pdfStanovy TCS - 5.pdfStanovy TCS - 6.pdf

Notárska zápisnica

Notárska zápisnica 2015-1.pdfNotárska zápisnica 2015-2.pdfNotárska zápisnica 2015-3.pdfNotárska zápisnica 2015-4.pdfNotárska zápisnica 2015-6.pdf