25. výročie spoločnosti Volkswagen Slovakia

V sobotu 12.marca uplynulo presne 25 rokov od momentu podpísania základnej dohody (zmluve o budúcej zmluve) medzi Volkswagen AG, Bratislavskými automobilovými závodmi (BAZ) a Vládou Slovenskej republiky o vytvorení novej spoločnosti.
Za štvrťstoročie sa stal závod Volkswagen jedným z najväčších zamestnávateľov na Slovensku.
K bratislavskej fabrike postupne pribudli aj závody v Martine, Košiciach a v Stupave.
Dvadsiatym piatym výročím fabrika žije celým rokom, avšak oslavy vyvrcholia dňa 29.mája, na kedy je pripravený veľmi zaujímavý program.

Touareg Club Slovakia v predchádzajúcich týždňoch prijal pozvanie k účasti na oslavách tohto jubilea bratislavského závodu Volkswagen a svojou expozíciou TCS sa pokúsi spestriť už i tak veľmi pestrý a zaujímavý program.

Týmto Vás, našich členov a tiež priaznivcov Touareg Clubu Slovakia pozývame do Devínskej Novej Vsi k účasti na oslavách 25. výročia spoločnosti Volkswagen Slovakia.

Môžete sa tešiť na prehliadky výroby, hudobné vystúpenia a množstvo skvelých atrakcií pre malých aj veľkých.

Prehliadky výroby

Novinkou bude jedinečná príležitosť nahliadnuť do lisovne, karosárne, agregátnej a montážnej haly. Výnimočne bude po prvý krát v histórii sprístupnená aj pilotná hala.

NOX the robot

Návštevou nás poctí aj "živý" robot NOX, ktorý vyhľadáva dobrú zábavu, spieva, tancuje, komunikuje s ľuďmi. Necháme sa prekvapiť, ako sa popasuje so slovenčinou a tí odvážnejší si s ním môžu spraviť aj foto.

Novinkou pre najmenších bude Pátrač Tino

Okrem tradičných detských atrakcií sa tento rok najmenší návštevníci môžu vydať po stopách Pátrača Tina a spoznať tak závod do posledného detailu. Osem stanovíšť, znamená osem úloh, ktoré musí Tino vyriešiť. Pre každého úspešného pátrača bude v cieli pripravený diplom a malá odmena.

Hudobní hostia :

Vrbovskí víťazi

Poznáte hudobno-pracovnú skupinu Vrbovskí víťazi? Ak nie, spoznáte a na tento zážitok určite tak skoro nezabudnete. Páni hrajú na vlastnoručne vyrobených nástrojoch,medzi ktoré patrí napríklad aj výtrub, metla alebo ropovod.

Adam Ďurica

Do povedomia sa dostal po úspešnej účasti v Slovensko hľadá SuperStar 1. Najväčší úspech však zaznamenal až v roku 2014, kedy si celé Slovensko zamilovalo jeho pesničky Neľutujem a Mandolína. Za album Mandolína získal aj zlatú platňu od vydavateľstva Universal Music.

Celeste Buckingham & Majk Spirit

Celeste začala písať piesne už ako 12-ročná. Jej veľký hit Run Run Run sa stal jedným z najhranejších v slovenských a českých rádiách. V roku 2012 bola dokonca nominovaná aj na cenu MTV EMA.

Majk Spirit, vlastným menom Michal Dušička, začínal v kapele H16. Svoj prvý sólový album vydal v roku 2011 a predalo sa z neho rekordných 20 000 kusov. Jedným z hostí na tomto albume je aj Celeste, s ktorou si strihnú duet.

IMT Smile

IMT Smile je slovenská rocková kapela pochádzajúca z Prešova, ktorú v roku 1992 založili bratia Ivan a Miroslav Táslerovci. Odvtedy sú stálicou na scéne slovenskej populárnej hudby a za svoju tvorbu získali množstvo ocenení. Ich živé koncerty sú nezabudnuteľným zážitkom pre všetky vekové skupiny.

Tublatanka

Asi jednu z najvýznamnejších slovenských rockových skupín všetkých čias založil spevák Maťo Ďurinda a nedávno zosnulý bubeník Juraj Černý v roku 1982. Ich najväčšie hity ,,Pravda víťazí" alebo ,,Dnes mám rande so svojím mestom" zaspievajú naživo iba pre vás. A vy si zaspievate s nimi!

Vstup do závodu je samozrejme z kapacitných dôvodov regulovaný. Preto Vám odporúčame svoju registráciu brať seriózne a taktiež samozrejme v daný deň prísť pred fabriku včas.

Touareg Club Slovakia

Prihláška člena TCS

prihláška člena

Kontaktujte nás

Dokumenty TCS

Stanovy TCS

Stanovy TCS - 1.pdfStanovy TCS - 2.pdfStanovy TCS - 3.pdfStanovy TCS - 4.pdfStanovy TCS - 5.pdfStanovy TCS - 6.pdf

Notárska zápisnica

Notárska zápisnica 2015-1.pdfNotárska zápisnica 2015-2.pdfNotárska zápisnica 2015-3.pdfNotárska zápisnica 2015-4.pdfNotárska zápisnica 2015-6.pdf