Aktuálne info

Aktuálne info

Pravdu povediac neviem, kde mám skôr začať..

Priznávam, že počasie posledného týždňa nám viacerým spôsobilo obrovské hlavybolenie, keďže ,,jarné" dažďovité počasie sa prihlásilo aj v Rejdovej a zo súvislej vrstvy snehu sa stala nesúvislá a ľadovú pochu nám po okrajoch zmenšilo cca o 10-15% :( ...
Preto sme boli s pánom Breznenom z Rejdovej skoro každý deň v spojení a hľadali  ďalšie možné alternatívy..

Dobrou správou však je, ako som už avizoval pred týždňom, že aspoň na tento týždeň sa zima umúdrila a vracia sa zimné počasie s mínusovými teplotami a tiež výdatnými snehovými zrážkami, kedy v oblasti Rejdovej by malo iba v priebehu stredy spadnúť cca 45 mm zrážok, čo by v reále pri snežení malo byť cca 20-25 cm.
Následne denné aj nočné teploty by sa už nemali ,,šplhať" do kladných čísiel ;)

A tak dobrovoľní hasiči z Rejdovej počas štvrtka a piatka začnú opäť zalievať celé futbalové ihrisko, aby do soboty bola opäť ľadová plocha súvislá a v pôvodnej veľkosti a pripravená na 100%!

Začali sme však pre istotu pripravovať aj náhradnú trasu vo vyšších nadmorských výškach nad Rejdovou a tiež všetky povolenia s tým súvisiace na prejazdy po lesných zvážniciach, ak by v okolí amfiteátra nebola dostatočná snehová prikrývka minimálne cca 15 cm na jazdy vozidlami a tiež štart pre snežné skútre.

Verím, že čas pre ,,odpadlíkov" z minulého týždňa už vypršal a tak všetkých 36 Touareg posádok v počte 115 osôb sa v piatok a sobotu vidíme ;)

Ubytovanie v počtoch, aké ste nahlásili je zabezpečené v 3 zruboch Telgárt a tiež v Apartmánoch Telgárt. To isté platí aj pre stravu, podľa požiadaviek v registračnom formulári. 

Všetkým prajem krásny týždeň a vidíme sa v piatok/sobotu

Ahoooooj
Stano


Prihláška člena TCS

prihláška člena

Kontaktujte nás

Dokumenty TCS

Stanovy TCS

Stanovy TCS - 1.pdfStanovy TCS - 2.pdfStanovy TCS - 3.pdfStanovy TCS - 4.pdfStanovy TCS - 5.pdfStanovy TCS - 6.pdf

Notárska zápisnica

Notárska zápisnica 2015-1.pdfNotárska zápisnica 2015-2.pdfNotárska zápisnica 2015-3.pdfNotárska zápisnica 2015-4.pdfNotárska zápisnica 2015-6.pdf