Deň otvorených dverí Volkswagen Slovakia

Deň otvorených dverí Volkswagen Slovakia


DOD ORGANIZUJE Volkswagen Slovakia !

(Udalosť vytvorená pre členov a priaznivcov TCS)

Volkswagen Slovakia srdečne pozýva všetkých zamestnancov aj s rodinami a priateľmi na Deň otvorených dverí. Podujatie sa bude konať pri príležitosti osláv 25. výročia spoločnosti. Budete mať možnosť prezrieť si na vlastné oči výrobu Volkswagen Slovakia, vyskúšať si vedecko-technické experimenty pripravené v spolupráci s Fakultou informatiky a Fakultou elektrotechniky STU v Bratislave. K tomu všetkému nebudú chýbať hudobní hostia, množstvo známych osobností a pre najmenších bude pripravené detské mestečko.

Touareg Club Slovakia v predchádzajúcich týždňoch taktiež prijal pozvanie k účasti na oslavách tohto jubilea bratislavsk...ého závodu Volkswagen a svojou expozíciou sa TCS pokúsi spestriť už i tak veľmi pestrý a zaujímavý program.

Týmto si dovoľujeme pozvať našich členov a tiež priaznivcov TCS taktiež do Devínskej Novej Vsi.

-----

Deň otvorených dverí

Dátum: 29. 5. 2016

Čas: 10:00 - 18:00

https://sk.volkswagen.sk/sk.html

-----

Kyvadlová doprava: https://bit.ly/1XxqkzU

Plán podujatia: https://bit.ly/1V7PTXF

-----

Hudobní hostia:

Vrbovskí víťazi

Poznáte hudobno-pracovnú skupinu Vrbovskí víťazi? Ak nie, spoznáte a na tento zážitok určite tak skoro nezabudnete. Páni hrajú na vlastnoručne vyrobených nástrojoch,medzi ktoré patrí napríklad aj výtrub, metla alebo ropovod.

Adam Ďurica

Do povedomia sa dostal po úspešnej účasti v Slovensko hľadá SuperStar 1. Najväčší úspech však zaznamenal až v roku 2014, kedy si celé Slovensko zamilovalo jeho pesničky Neľutujem a Mandolína. Za album Mandolína získal aj zlatú platňu od vydavateľstva Universal Music.

Celeste Buckingham & Majk Spirit

Celeste začala písať piesne už ako 12-ročná. Jej veľký hit Run Run Run sa stal jedným z najhranejších v slovenských a českých rádiách. V roku 2012 bola dokonca nominovaná aj na cenu MTV EMA.  Majk Spirit, vlastným menom Michal Dušička, začínal v kapele H16. Svoj prvý sólový album vydal v roku 2011 a predalo sa z neho rekordných 20 000 kusov. Jedným z hostí na tomto albume je aj Celeste, s ktorou si strihnú duet.

IMT Smile

IMT Smile je slovenská rocková kapela pochádzajúca z Prešova, ktorú v roku 1992 založili bratia Ivan a Miroslav Táslerovci. Odvtedy sú stálicou na scéne slovenskej populárnej hudby a za svoju tvorbu získali množstvo ocenení. Ich živé koncerty sú nezabudnuteľným zážitkom pre všetky vekové skupiny.

Tublatanka

Asi jednu z najvýznamnejších slovenských rockových skupín všetkých čias založil spevák Maťo Ďurinda a nedávno zosnulý bubeník Juraj Černý v roku 1982. Ich najväčšie hity ,,Pravda víťazí" alebo ,,Dnes mám rande so svojím mestom" zaspievajú naživo iba pre vás. A vy si zaspievate s nimi!

-----

Program:

Prehliadky výroby Máte príležitosť nahliadnuť do lisovne, karosárne, agregátnej a montážnej haly. Tento rok bude prvýkrát sprístupnená aj pilotná hala.

Vstup bude z kapacitných dôvodov regulovaný, preto odporúčame prísť včas.

Detské mestečko

Prvýkrát budú mať aj najmenší návštevníci svoje pódium a program šitý na mieru. Z detských hviezd vystúpi Mia, detský folklórny súbor Kobylka a Baby Band s populárnymi hitmi od Fíha Tralala. Svojou návštevou nás poctí aj pravý kúzelník. Nebudú chýbať ani skákacie hrady, maľovanie na tvár, guličkový bazén a ďalšie detské atrakcie.

Známe osobnosti

Môžete sa tešiť na hokejovú legendu Ľubomíra Višňovského, automobilového pretekára Mateja Homolu a rekordéra Rainera Zietlowa.

Zóna Volkswagen Slovakia

Ďalšou novinkou bude špeciálna zóna Volkswagen Slovakia, v rámci ktorej sa odprezentujú jednotlivé oddelenia. Jej súčasťou bude aj pódium pre umelcov z radov zamestnancov a oddychová zóna.

Európska noc výskumníkov

Exkluzívne iba počas Dňa otvorených dverí Volkswagen Slovakia budete mať možnosť na vlastnej koži vyskúšať si až 13 zaujímavých vedecko-technických experimentov pripravených v spolupráci s Fakultou informatiky a informačných technológií a Fakultou elektrotechniky STU v Bratislave.

Novinka pre mladých pátračov

Zostavte pátračský tím a vďaka netradičnej hre, do ktorej zapojíte svoj dôvtip, rýchly úsudok a postreh, spoznáte bratislavský závod z inej perspektívy. V troj- až šesťčlenných tímoch vyrazíte do areálu, kde budete hľadať rôzne kódy, kľúče a ďalšie indície, ktoré vám pomôžu odhaliť tajomstvo 25-ročného úspechu Volkswagen Slovakia. Najlepšie tímy neminie lákavá odmena.

Zdroj Volkswagen Slovakia

-------------------------------------------------------------------------------------

Volkswagen Slovakia vyrobil na Slovensku od roku 1991 viac ako 4 milióny vozidiel. Patrí k najväčším zamestnávateľom, exportérom i investorom v krajine. Zamestnáva viac ako 10 800 ľudí. V závode v Bratislave vyrába automobily Volkswagen Touareg, Audi Q7, Volkswagen up!, Volkswagen e-up!, SEAT Mii, ŠKODA Citigo, karosérie Porsche Cayenne a prevodovky, v Martine komponenty pre prevodovky, v Košiciach pripravuje vozidlá na export do Ruska a v Stupave produkuje zariadenia používané pri výrobe vozidiel.

-------------------------------------------------------------------------------------

Organizuje a teší sa na vás: Volkswagen Slovakia

Prihláška člena TCS

prihláška člena

Kontaktujte nás

Dokumenty TCS

Stanovy TCS

Stanovy TCS - 1.pdfStanovy TCS - 2.pdfStanovy TCS - 3.pdfStanovy TCS - 4.pdfStanovy TCS - 5.pdfStanovy TCS - 6.pdf

Notárska zápisnica

Notárska zápisnica 2015-1.pdfNotárska zápisnica 2015-2.pdfNotárska zápisnica 2015-3.pdfNotárska zápisnica 2015-4.pdfNotárska zápisnica 2015-6.pdf