Kamarátske stretnutie na Sekuliach a Záhorí

A opäť je za nami jedno z krásnych stretnutí.
I keď nám zasa raz nebola ,,šťastná hviezda" naklonená a príprava stretnutia sa riadne skomplikovala a museli sme ešte v piatok ráno narýchlo s Jurajom riešiť nový priestor, pre ktorý sa stretnutie poriadne predražilo, ale čo už...všetko sme však spoločne s Vami zvládli na jednotku ;)
..stretnutie dopadlo SUPER  ;) ..vlastne až nad očakávania  a o celkovej atmosfére a aj nočnej zábave pri táboráku ani nehovorím ;)
..tí čo neprišli, majú čo banovať...

Zajazdiť si zajazdil na piesku či už na Sekuliach, alebo na Záhorí vo vojenskom výcvikovom priestore myslím každý do sýtosti počas oboch dní.
Taktiež jazda novovybudovaným ,,offroadparkom" na Záhorí nemala chybu a užili si ju hlavne tí odvážnejší či už na svojich vozidlách, alebo ako spolujazdci. Najzaujímavejšie a doslova absurdné bolo fotografovanie posádky cez otvorené strešné okno :)
O vyťahovaní Amaroka  zosunutého do veľkej bombovej jamy ani nehovorím :)

Ďakujem Vám všetkým kamarátom, ktorí ste si našli čas a prišli ste. Bolo Vás fakt dosť a boli ste skvelí.
Veľká škoda, že ďalším 4 posádkam sa v sobotu skomplikovali plány a nemohli z rôznych dôvodov prísť :(  ..tak sa snáď vidíme niekedy v budúcnosti.....
Tak či tak 19 vozidiel bolo celkom dosť..

Ďakujem Vám všetkým aj za pomoc s prípravou jedla, tiež organizáciu a tiež Frantovi za vozenie na úplne novučičkej bugine Polaris.
Ste všetci SUPER!! (y)

Prihláška člena TCS

prihláška člena

Kontaktujte nás

Dokumenty TCS

Stanovy TCS

Stanovy TCS - 1.pdfStanovy TCS - 2.pdfStanovy TCS - 3.pdfStanovy TCS - 4.pdfStanovy TCS - 5.pdfStanovy TCS - 6.pdf

Notárska zápisnica

Notárska zápisnica 2015-1.pdfNotárska zápisnica 2015-2.pdfNotárska zápisnica 2015-3.pdfNotárska zápisnica 2015-4.pdfNotárska zápisnica 2015-6.pdf