Kamarátske stretnutie na Záhorí 23.4.2016

Kamarátske stretnutie na Záhorí 23.4.2016 ;)

Ospravedlňujem sa za meškanie s fotogalériou z minulotýždňového ,,púštneho" pôvodne malého kamarátskeho stretnutia na Záhorí, ktoré sa nakoniec zmenilo na troch...a väčšie s účasťou až 36 posádok :)
  Z toho 23 Touareg-posádok, 4 posádky na Amarokoch, 4 posádky na buginách Polaris z ČR + nejaký ten Jeep, Nissan, Toyota a štvorkolky.

  Podstatné bolo, že sme si všetci spoločne užili krásnu sobotu v kamarátskom duchu.
  Myslím si, že viacerí sa veľa toho naučili o spôsobe jazdy na piesku a hlavne ako ľahko sa dá v zradnom piesku zapadnúť :) ..ale všetci prešli nakoniec všetky úseky a tak máte odo mňa POCHVALU :)  Chcel by som sa aj touto cestou poďakovať Jurajovi a Filipovi Brezovákovcom a tiež Peťovi Pinkasovi za ich sponzorský dar stretnutia vo forme mäsa na guláš.
Moje poďakovanie patrí tiež Karčimu Koloditsovi, Peťovi Čambálovi, Peťovi Klúčakovi, Lubici Michalčíkovej, Rišovi Michalčíkovi a jeho ,,nevlastnej sestre" :) za pomoc s prípravu chutného gulášu.
  A samozrejme Janke a Romanovi Hromníkovcom za chutné presso.
  Ešte raz ďakujem všetkým za účasť, za pomoc a dúfam, že sa podobnom stretnutí vidíme čo najskôr.

  Stano

Prihláška člena TCS

prihláška člena

Kontaktujte nás

Dokumenty TCS

Stanovy TCS

Stanovy TCS - 1.pdfStanovy TCS - 2.pdfStanovy TCS - 3.pdfStanovy TCS - 4.pdfStanovy TCS - 5.pdfStanovy TCS - 6.pdf

Notárska zápisnica

Notárska zápisnica 2015-1.pdfNotárska zápisnica 2015-2.pdfNotárska zápisnica 2015-3.pdfNotárska zápisnica 2015-4.pdfNotárska zápisnica 2015-6.pdf