Kúpacie sudy

Kúpacie sudy

Kúpacie sudy nefungujú ako termálne kúpalisko!
Pre nás sú všetky sudy vrátane čertovho kotla rezervované na sobotu v čase od 16 hod do 22 hodiny. Relax v nich tomto čase máte v cene registračného a tak nedoplácate už NIČ viac!

...

Malo by nás byť celkovo cca 65 osôb a preto sa samozrejme budeme musieť rozdeliť na skupinky.
Každý si bude môcť vybrať ľubovoľný čas a stráviť v sudoch 2 hodiny...a to buď v celku, alebo si kúpeľ rozdeliť na 1+1 hodina.
Navrhujem, aby ako prvé vyskúšali kúpeľ v sudoch rodiny s deťmi, aby si ich mohli rodičia ešte relatívne po svetle nafotiť.

Pokiaľ v sudoch chcete relaxovať mimo tento stanovený čas, tak ich samozrejme treba najprv vyhriať na požadovanú teplotu, čo trvá niekoľko hodín. Preto ak má niekto záujem o relax v sudoch už v piatok večer, prípadne v nedeľu doobeda, tak treba mi túto skutočnosť oznámiť, aby som vedel zabezpečiť ich vyhriatie na konkrétnu hodinu. Prenájom jedného suda pre max. 6 osôb na 2 hodiny je 29 €. (platí sa priamo majiteľovi areálu)

V sobotu máme zabezpečený program od rána až do 16 hodiny a tak nepredpokladám, že by niekto v tomto čase zostal v Sudoparku.

Prihláška člena TCS

prihláška člena

Kontaktujte nás

Dokumenty TCS

Stanovy TCS

Stanovy TCS - 1.pdfStanovy TCS - 2.pdfStanovy TCS - 3.pdfStanovy TCS - 4.pdfStanovy TCS - 5.pdfStanovy TCS - 6.pdf

Notárska zápisnica

Notárska zápisnica 2015-1.pdfNotárska zápisnica 2015-2.pdfNotárska zápisnica 2015-3.pdfNotárska zápisnica 2015-4.pdfNotárska zápisnica 2015-6.pdf