Mapky

Mapky

Dúfam, že každý si už pozrel, kde sa Beladice nachádzajú a prispôsobí si čas svojho dojazdu tak, aby bol pred kaštieľom v čase o max 10. hodine, nakoľko nezabudnite, že ešte prebehne registrácia a začíname presne o 11. hodine!!!
Čaká nás toho veľmi veľa už počas soboty a reálne využiteľného času je relatívne veľmi málo vzhľadom na počet účastníkov. Chceme, aby ste si mohli všetci otestovať novú vlajkovú loď od Volkswagenu Touareg 3G...a možno sme pre Vás v spolupráci s ...tímom Touareg VW SK pripravili ešte špeciálne prekvapenie ;)

Parkovanie

Počet parkovacích miest v areáli kaštieľa je limitovaný myslím na cca 45 vozidiel. Keďže skoro všetky spevnené plochy využívajúce sa na parkovanie vozidiel budú obsadené rôznymi aktivitami, tak v areáli budú parkovať iba ubytovaní + možno ešte pár ,,prvých" vozidiel...
Ostatní budete usmerňovaní parkovacou službou a parkovať budete musieť pred areálom kaštieľa, keďže je registrovaných necelá 70. posádok. Rešpektujte preto prosím pokyny týchto asistentov a buďte ohľaduplný voči ostatným účastníkom a tiež ľuďom žijúcim v susedstve kaštieľa.
Verím, že všetci túto zmenu akceptujú a nevzniknú zbytočné problémy.
Teším sa na Vás
Stando

Prihláška člena TCS

prihláška člena

Kontaktujte nás

Dokumenty TCS

Stanovy TCS

Stanovy TCS - 1.pdfStanovy TCS - 2.pdfStanovy TCS - 3.pdfStanovy TCS - 4.pdfStanovy TCS - 5.pdfStanovy TCS - 6.pdf

Notárska zápisnica

Notárska zápisnica 2015-1.pdfNotárska zápisnica 2015-2.pdfNotárska zápisnica 2015-3.pdfNotárska zápisnica 2015-4.pdfNotárska zápisnica 2015-6.pdf