Mapy k Touareg desert camp 2017

Vjazd do areálu pieskovne a miesta konania Touareg desert camp 2017 (TDC) je možný z diaľnice D2 zo smeru z ČR od Brna z ČS Slovnaft a zo smeru od Bratislavy odbočte na ČS Slovnaft a hneď sa dáte na nadjazd nad diaľnicu a prejdete k odpočívadlu ČS Slovnaft z ČR. Tam sú odsunuté betónové zábrany a tadiaľ vôjdete na nespevnenú cestu, ktorá vás cez les dovedie až na miesto konania akcie. Pokiaľ pôjdete okreskami, tak za obcou Sekule smerom na ČR cca po 300m budet...e mať odbočku do lesa a touto nespevnenou cestičkou sa dostanete až na miesto konania akcie.

Poprosil by som všetkých, aby si plánovali svoju cestu s dostatočnou rezervou a dorazili všetci najneskôr o 9:30 na miesto konania akcie.
Uvedomte si prosím, že pred začatím akcie je potrebná registrácia a s tým spojených niekoľko úkonov od vypísania a podpísania registrračného formuláru, cez obdržanie identifikačných náramkov, nalepenie nálepiek na vozidlá a samozrejme aj zaplatenie/doplatenie registračného. Celá procedúra trvá cca 5 minút na posádku a ak si zoberiete, že by nás malo byť vrátane hostí z fabriky Volkswagen a zástupcov importéra Volkswagen zo Slovenska a Česka a tiež Volkswagen clubu z ČR cca 46-47 posádok, tak nejaký čas registrácia určite potrvá!!
Začínať budeme určite o 10:00 s tým, že kto príde neskôr, tak registračné úkony sa s ním budú robiť po úvodnom príhovore a už registrovaní účastníci sa samozrejme rozdelia a pôjdu medzitým jazdiť.
Je nefér voči ostatným, ktorí prídu načas, aby čakali ďalšiu cca hodinu na ,,oneskorencov"...to myslím pochopí každý.

Stando
predseda TCS

Prihláška člena TCS

prihláška člena

Kontaktujte nás

Dokumenty TCS

Stanovy TCS

Stanovy TCS - 1.pdfStanovy TCS - 2.pdfStanovy TCS - 3.pdfStanovy TCS - 4.pdfStanovy TCS - 5.pdfStanovy TCS - 6.pdf

Notárska zápisnica

Notárska zápisnica 2015-1.pdfNotárska zápisnica 2015-2.pdfNotárska zápisnica 2015-3.pdfNotárska zápisnica 2015-4.pdfNotárska zápisnica 2015-6.pdf