Nový priestor konania Touareg desert experience 2015!!!

Nový priestor konania Touareg desert experience 2015!!!

  V piatok nám vlastníci pieskovne na Sekuliach potvrdili prenájom ich areálu a tak sa Touareg desert experience 2015 bude konať tentokrát v tomto priestore.
  GPS súradnice pieskovne
  48°36'53.24"N...
  17°0'27.82"E

GPS súradnice jediného vstupu do areálu, ktorý bude ,,civilizovaným" vstupom a bude viditeľne označený.
  Vaše navigácie Vám budú určite ponúkať rôzne iné možnosti, ako sa do priestoru dostať, avšak tieto rôzne lesné prístupové cesty nedokážeme všetky upraviť a odstrániť náletové a bujne rozrastené dreviny, aby ste si nepoškodili lak vašich vozidiel, keďže prístupové cesty sú dlhodobo nepoužívané!
  48°36'45.10"N
  17°0'43.30"E

Prikladáme satelitnú snímku priestoru s vyznačeným priestorom pre :
- registráciu - miesto registrácie všetkých posádok a polepenie vozidiel
  - parkovanie - parkovanie vozidiel
- Camp TDE 2015 - zázemie akcie - veľkokapacitný stan, catering, DJ, jazda na koňoch, prezentácie vystavovateľov, nafukovací hrad pre deti, toalety
- 2x priestor, kde budú prebiehať súťaže v jazde zručnosti podľa Area View a s nádobou naplnenou vodou a pripevnenou o kapotu vozidla.
- piesočné polia - pieskovňa - tu sa pokúsime trate taktiež rozdeliť podľa obtiažnosti na modrú-soft a červenú-hard, aby si mohol každý otestovať možnosti svojho Tourega/Amaroka a tiež svoje
  Vjazd a výjazd do pieskovne budú rozdelené a budú oba jednosmerné vzhľadom na úzke prístupové cesty cez les, aby nedochádzalo ku kolíznym situáciám!

Vzhľadom na zmenu priestoru a rôzne duplicitne vybavované záležitosti a s tým spojená strata cca 2 týždňov prípravy akcie, tak ako ste mohli zistiť, maily s požiadavkou na poukázanie registračných poplatkov na účet Touareg Clubu Slovakia Vám neboli zasielané. Preto Vás žiadame o príchod do miesta konania TDE 2015 v predstihu, aby bolo možné registrácie s podpisom formulárov a polepením vozidiel ukončiť do 10 hodiny! Tj plánovaného začiatku akcie, aby sme nestrácali čas a mohli ste si užiť daný program a čas na 100%.

Prihláška člena TCS

prihláška člena

Kontaktujte nás

Dokumenty TCS

Stanovy TCS

Stanovy TCS - 1.pdfStanovy TCS - 2.pdfStanovy TCS - 3.pdfStanovy TCS - 4.pdfStanovy TCS - 5.pdfStanovy TCS - 6.pdf

Notárska zápisnica

Notárska zápisnica 2015-1.pdfNotárska zápisnica 2015-2.pdfNotárska zápisnica 2015-3.pdfNotárska zápisnica 2015-4.pdfNotárska zápisnica 2015-6.pdf