Počty účastníkov a spôsob úhrady

Keďže svoju účasť nikto z registrovaných do dnešného dňa nezrušil, tak v sobotu by sme sa mali zísť v nasledujúcich počtoch
- vozidlá :
Touareg - 24
Amarok -1 
Passat CC - 1
Beetle - 1
BMW - 1
a športové žihadlo Hyundai Genesis - 1 :)
v počte 41 školených osôb.

Celkom slušné si myslím, keďže je to pilotný projekt a dosiaľ žiadny Touareg klub v okolitých štátoch takúto školu ešte sám neorganizoval ;)

Ospravedlňujem sa Vám, ale vzhľadom na maximálne vyťažený pracovný víkend som sa k písaniu a zaslaniu mailov s požiadavkou na úhradu za školu šmyku nedostal.
Preto Vás poprosím o úhradu za ,,Touareg/Amarok školu bezpečnej jazdy" na účet Touareg Clubu Slovakia vedeného vo VÚB NItra na číslo účtu SK06 0200 0000 0032 8467 7956 v sume 39,-€ za každú školenú osobu podľa vašej registrácie. Do poznámky uveďte priezvisko, alebo EČ vozidla.
Najneskôr však do stredy, aby sa platby dali vo štvrtok spárovať, keďže v piatok sa im už nebude mať kto venovať, keďže ja budem už v Trenčíne!
Ak nemáte stihnúť úhradu do tohto termínu, tak samozrejme bude možné uhradiť poplatok aj na mieste.
Účastníci z Českej republiky a Švajčiarska môžu úhradu realizovať taktiež priamo v Trenčíne v tréningovom centre SuperDRIVE, nech sa suma nemusí zbytočne navyšovať o bankové poplatky.
Ďakujem Vám za pochopenie

Stano
predseda TCS

Prihláška člena TCS

prihláška člena

Kontaktujte nás

Dokumenty TCS

Stanovy TCS

Stanovy TCS - 1.pdfStanovy TCS - 2.pdfStanovy TCS - 3.pdfStanovy TCS - 4.pdfStanovy TCS - 5.pdfStanovy TCS - 6.pdf

Notárska zápisnica

Notárska zápisnica 2015-1.pdfNotárska zápisnica 2015-2.pdfNotárska zápisnica 2015-3.pdfNotárska zápisnica 2015-4.pdfNotárska zápisnica 2015-6.pdf