Poďakovanie

Ešte raz Vám všetkým ďakujem, že ste si aj napriek vašej maximálnej časovej vyťaženosti našli čas a zúčastnili ste sa včerajšej spoločnej klubovej návštevy Autosalónu Bratislava 2015 a podporili tak ideu Touareg Clubu Slovakia o klube, ktorí má za cieľ hlavne spájať ľudí vlastniacich tieto majestátne vozidlá Touareg/Amarok v kamarátskom, až rodinnom duchu a mohli sme tak ukázať, že sme progresívny klub tých správnych ľudí, ktorí sa vedia spojiť a hlavne zabaviť.

Som veľmi rád že som spoznal množstvo skvelých nových ľudí osobne a mohol im odovzdať klubové symboly, aby sa mohli stať regulárnymi členmi Touareg Clubu Slovakia.

Zároveň sa ospravedlňujem niektorým z Vás, ktorým som pre svoju neustálu vyťaženosť nemohol venovať viac času.

Ďakujem Radovi, Tomášovi, Majovi, Karčimu a Dušanovi za pomoc s doprovodom počas našich presunov. Žiaľ na prístavnom moste sa nám situácia pre veľké kolóny trocha skomplikovala, ale dúfam, že nám to všetci prepáčite a celkový dojem z akcie zostane pre všetkých pozitívny a o rok sa zúčastníte opäť ;) 
Poďakovanie taktiež patrí aj mojej rodine, ktorá mi bola tiež nápomocná v rôznych smeroch.
Ďakujem ešte raz aj Marekovi Chovancovi za zabezpečenie vstupeniek, parkovacích kariet a tiež občerstvenia pre Vás v zázemí stánku Volkswagen.

Celkovo nás nakoniec bolo 26 vozidiel Touareg + 1 Amarok v počte 77 osôb.

Stanislav Krajmer
predseda TCS

Prihláška člena TCS

prihláška člena

Kontaktujte nás

Dokumenty TCS

Stanovy TCS

Stanovy TCS - 1.pdfStanovy TCS - 2.pdfStanovy TCS - 3.pdfStanovy TCS - 4.pdfStanovy TCS - 5.pdfStanovy TCS - 6.pdf

Notárska zápisnica

Notárska zápisnica 2015-1.pdfNotárska zápisnica 2015-2.pdfNotárska zápisnica 2015-3.pdfNotárska zápisnica 2015-4.pdfNotárska zápisnica 2015-6.pdf