Pozvánka a info

Ako už všetci dobre viete, tak najmladší prírastok do rodiny Volkswagen, ktorý sa zároveň stane jeho vlajkovou loďou, bude mať svoju celosvetovú premiéru o pár dní v Pekingu. Za týmto účelom 1. marca svetový rekordér Rainer Zietlow  vyrazil v doprovode členov Touareg Clubu Slovakia na cestu viac, ako 15 tisíc kilometrov, aby toto vozidlo s miernou kamuflážou dopravil po vlastnej osi do Pekingu.
I keď sa Touareg vyrába pre celý svet výlučne na Slovensku v závode Volkswagen v Devínskej Novej Vsi, kde bolo dosiaľ vyrobených už viac, ako milión kusov, tak na slovenskú premiéru si budeme musieť ešte pár týždňov počkať. Touareg III.G bude predstavený na autosalóne v Bratislave na konci apríla. Všetci však veľmi dobre viete, ako to pri predstavovaní hoc akého nového modelu býva a veľakrát pozorujete z diaľky dané vozidlo cez masu ľudí a nedokážete si ho poriadne prezrieť a nie to doň si aspoň sadnúť.
Preto sme sa rozhodli opäť pre privátnu premiéru pre členov nášho klubu, ktorú sme pre Vás pripravili v spolupráci s Porsche Slovakia a Volkswagen Slovakia.
Pre najvýznamnejšiu akciu tohto roka sme opäť zvolili výnimočné priestory chránenej kultúrnej pamiatky komplexu Park Hotela Tartuf***, ktorý tvorí vzácny a jedinečný kaštieľ na Slovensku a tiež hotelový komplex, kde Vám chceme predstaviť najmladší prírastok do našej rodiny Touareg.
Kedy ?
5.5.2018 
O koľkej ?
11:00 hod.
Kde ?
Kaštieľ Tartuf ***Beladice
GPS N 48°20´31.6"
         E 18°16´40.5"
Program:
 
* piatok *
- v podvečer príjazd členov TCS
- ubytovanie v kaštieli
- príprava ...stavanie stanov na vytvorenie stanovíšť, vytýčenie stanovíšť, stavanie pódia, beach flags, registračného miesta
- večer voľná zábava so spoločným posedením...relax v bazéne, vírivke 
 
* sobota *
- spoločné raňajky
- príprava stanovíšť a rozdelenie úloh
10:30-11:00 registrácia účastníkov
11:00-13:00 welcome drink
                     - príhovor zástupcov Porsche Slovakia a Volkswagen Slovakia
                     - predstavenie všetkých generácií vozidiel Touareg I.G, I.G FL, II.G, II.G FL
                     - predstavenie vozidla Touareg III. generácie s odborným výkladom školiteľa z Porsche Slovakia a konštruktérmi z Volkswagen Slovakia
13:00-14:00  spoločný obed
14:00-17:00  sprievodný program 
- akciu bude moderovať známy motoristický novinár Alex Štefuca
- celý deň sa budú na pódiu premietať videá z našich akcií a expedícií
- ťava - v logu nášho klubu ste si určite všimli malú ťavu, ako symbol berberského kmeňa Touarégov, odkiaľ pochádza názov vozidla Touareg...po niekoľkých týždňoch vybavovačiek sa mi konečne podarilo na túto akciu vybaviť živú ťavu na vozenie a fotenie ...no a možno medzi nás zavítajú aj dvaja ,,ne"skutoční Touarégovia... :)
- simulátor prevrátenia - akcia bude vedená v duchu prevencie a bezpečnosti, preto som zabezpečil prítomnosť simulátoru prevrátenia, aby si každý mohol vyskúšať, čo nechce nikdy v živote zažiť
- "opilecké okuliare"- budú prevenciou pred alkoholom za volantom
- Prvá pomoc - pre zopakovanie základov poskytovania prvej pomoci som zabezpečil prítomnosť záchranárov Falck
- RC autíčka - zábava pre malých aj veľkých
- lukostreľba - zábava pre malých aj veľkých
- súťaž v jazde zručnosti I. - jazdy so zatemnenými oknami podľa Area view
- súťaž v jazde zručnosti II. - jazdy s pohárom naplneným vodou na kapote
- súťaž geocaching III. - súťaž dvojíc v navigačnej zručnosti
17:00-17:45  vystúpia Gipsy čáve z Topoľčian
18:00-19:00  spoločná večera formou rautu
19:00 - vyhodnotenie a ocenenie víťazov jednotlivých súťaží
20:00 - ohňostroj
           - následne disco v štýle retro do neskorých hodín
 
* nedeľa  *
8:00-9:00 spoločné raňajky
9:00-10:00 rozloženie a zbalenie klubových stanov/stolov/vecí
cca po 10 h. spoločný odjazd v kolóne na motokrosovú trať na Skýcov
Ako ste si mohli všimnúť, tak akcia je rozdelená na dva dni. Je to z jednoduchého dôvodu...pred 4. rokmi, keď sme robili predstavenie Touaregu II. G , tak pokiaľ sme sa presunuli v kolóne na trať na Skýcov, bol už súmrak a na jazdenie nám zostalo cca 1-1,5 hodiny a veľa ľudí sanedokázalo previezť traťou. Takto  budeme mať na jazdenie oveľa viacej hodín.
Z Porsche Slovakia budeme mať k dispozícii dve vozidlá Volkswagen Touareg III.G, ktoré budú vystavené aj na autosalóne v
Bratislave a ktoré pre nás zabezpečil Marek Chovanec z VW osobné vozidlá.  
Z fabriky Volkswagen Slovakia budeme mať k dispozícii ďalšie dve vozidlá  VW Touareg z Offroad Parcours s inštruktormi.
Svoju účasť potvrdili aj  členovia Teamu Cross Country Rallye Touareg pod vedením Dipl. Ing. Juraja Medveczkého a pilotom Ľubošom Paškom, ktorý ako prvý slovenský tím v histórii získali prvé miesto v seriáli Majstrovstiev Strednej Európy (Central European Zone Championship), ktorú organizuje Medzinárodná automobilová federácia (FIA).
Tešíme sa na Vás
Stanislav Krajmer/Stando
Touareg Club Slovakia
Svoju účasť a tiež počet spolujazdcov s požadovanými údajmi je potrebné nahlásiť registračným formulárom na https://www.touaregclub.sk/ , ktorý bude zverejnený v nasledujúcich hodinách. Následne treba poukázať na účet TCS zálohu, prípadne hneď plnú čiastku (kto chce). Bez uhradenej zálohy nebude registrácia platná!!!
Finančne sa nám podarilo akciu hlavne vďaka importérovi Porsche Slovakia, tiež fabrike Volkswagen Slovakia a jednému nemenovanému darcovi z väčšej časti pokryť a tak registračné bude doslova symbolické vzhľadom na celkový rozpočet akcie ;)
Kapacita ubytovania v kaštieli a priľahlom hoteli je žiaľ iba 77 lôžok pri využití všetkých prístelok!!!
Cenník zverejním podvečer. Momentálne už nestíham. Máme pre TCS samozrejme znížené ceny oproti uvedeným na stránkach kaštieľa/hotela.
Netuším, aký bude záujem o ubytovanie, ale v prípade potreby oslovím ešte hotel v Zlatých Moravciach.
Reklamné predmety s potlačou akcie a TCS vzhľadom na dodacie podmienky výroby, bolo potrebné už zadať do výroby a tak tieto obdrží iba prvých 100 registrovaných osôb!!!
O bezpečný priebeh akcie sa postará súkromná SBS.

Prihláška člena TCS

prihláška člena

Kontaktujte nás

Dokumenty TCS

Stanovy TCS

Stanovy TCS - 1.pdfStanovy TCS - 2.pdfStanovy TCS - 3.pdfStanovy TCS - 4.pdfStanovy TCS - 5.pdfStanovy TCS - 6.pdf

Notárska zápisnica

Notárska zápisnica 2015-1.pdfNotárska zápisnica 2015-2.pdfNotárska zápisnica 2015-3.pdfNotárska zápisnica 2015-4.pdfNotárska zápisnica 2015-6.pdf