Transylvánia 2018 - deň prvý - denník

Po už spomínanom dramatickom začiatku, keď  niekoľko prihlásených účastníkov hlavne pre choroby členov rodiny svoju účasť odrieklo, teda konkrétne nám odpadlo 6 osôb na dvoch vozidlách a mňa taktiež už od soboty atakovala chrípka sa nás v piatok ráno stretlo na parkovisku v Nitre 5 vozidiel Touareg v obsadení 13 osôb...Peťo&Simonka&Luboš, Peťo&Pepo, Mišo&Katka&Peťo, Mário, Nikol&Marko&Kačena&ja Plány nám ešte začína komplikovať husté sneženie v oblasti Nitry.
Po zvítaní a dotankovaní sa vydávame s minimálnym meškaním oproti plánu na cestu smerom na Maďarsko. Po prekročení hraníc kupujeme v Komárome Maďarskú matricu a následne nabiehame na diaľnicu, kde nás už čaká Tomáš&Kája z Česka. Nasleduje rýchle zvítanie a vyrážame pribrať ďalšiu posádku pod Budapešťou. Za Tatabányou sa nám putovanie opäť komplikuje, keďže pre niekoľko dopravných nehôd diaľnicu úplne uzavreli a museli sme to dať okreskami, kde sme nabrali dosť časový sklz Sad smile
Pod Budapešťou sa stretáme s poslednou posádkou Ondro&Ivča z Česka a pokračujeme v plnej zostave ďalej na Rumunsko 7 posádok Touareg v počte 17 osôb.
Prejazd hraníc je úplne plynulý... kupujeme Rumunsku vignetu, kde im pod našim ,,nájazdom" spadne systém... :)
Ďalšia cesta až na jednu výnimočnú zastávku prebieha bez problémov a do Complexu Pastravaria Albota **** sme dorazili o 20:15.
Máme za sebou od Nitry 780 kilometrov...8 hodín a 45 minút čistej jazdy.
Po spoločnej večeri ,,o kvalite ktorej by sa dal napísať román..." :( sme si radšej dali spoločné posedenie na izbe.

Fotogaléria

Deň prvý

Prihláška člena TCS

prihláška člena

Kontaktujte nás

Dokumenty TCS

Stanovy TCS

Stanovy TCS - 1.pdfStanovy TCS - 2.pdfStanovy TCS - 3.pdfStanovy TCS - 4.pdfStanovy TCS - 5.pdfStanovy TCS - 6.pdf

Notárska zápisnica

Notárska zápisnica 2015-1.pdfNotárska zápisnica 2015-2.pdfNotárska zápisnica 2015-3.pdfNotárska zápisnica 2015-4.pdfNotárska zápisnica 2015-6.pdf