Výzva k registrácii

Výzva k registrácii

Vzhľadom k tomu, že v pondelok už musím nahlásiť presné počty ubytovaných osôb, tiež počet vozidiel a počty do agentúry na výrobu registračných kariet, polepov na vozidlá a tiež reklamných predmetov, tak pripomínam všetkým, ktorí majú záujem zúčastniť sa zimného stretnutia Touareg winter experience 2016, a doteraz sa ešte neregistrovali, tak na registráciu zostáva posledných 1,5 dňa.
Dosiaľ je registrovaných 31 posádok. Predpoklad je, uzavrieť registrácie počtom 40 posádok hlavne z dôvodu zabezpečenia bezpečnosti na ľade a snehovej trati a plynulosti jázd.
Pre dosiaľ ,,váhajúcich" s registráciou v súvislosti s počasím uvádzam info nižšie...

Počasie - aktuálne info
Slovensko, ako aj všetky okolité štáty zasiahlo výrazné oteplenie, avšak v oblasti Rejdovej pre svoju polohu v kotline je veľká inverzia a tak sa v tejto oblasti sneh neustále drží. Dokonca včera tam padal sneh. Teploty sú denné okolo 0°C a samozrejme nočné pod nulou ;)
Takže nie len sneh, ale aj ľadová plocha je ,,100% REDY" :)
V druhej polovici 6. týždňa, tj od stredy 10.2. do piatku 12.2. sa očakáva veľmi intenzívne sneženie,..takže snehu by malo pripadnúť riadne :)

Keďže možno aj pre trocha ,,nešťastne" zadaný časový interval akcie 12.-14.2. si viacerí z Vás vysvetlili, že sa jedná o nepretržitú trojdňovú akciu, tak by som chcel objasniť jeho zadanie.
- dňa 12.2. je iba príchod v popoludňajších hodinách a ubytovanie sa. Je to hlavne z dôvodu, že väčšina účastníkov pochádza zo západu Slovenska a početné zastúpenie máme aj z Českej republiky a tak aby viacerí z Vás nemuseli v sobotu zavčas rána vstávať a cestovať stovky kilometrov.
- deň 13.2. je dňom konania akcie Touareg winter experience 2016
- na deň 14.2. je plánovaný prejazd Slovenským rajom a návrat domov
Ubytovanie nie je podmienkou účasti na stretnutí!
Podmienkou však je registrácia účastníkov!


Prihláška člena TCS

prihláška člena

Kontaktujte nás

Dokumenty TCS

Stanovy TCS

Stanovy TCS - 1.pdfStanovy TCS - 2.pdfStanovy TCS - 3.pdfStanovy TCS - 4.pdfStanovy TCS - 5.pdfStanovy TCS - 6.pdf

Notárska zápisnica

Notárska zápisnica 2015-1.pdfNotárska zápisnica 2015-2.pdfNotárska zápisnica 2015-3.pdfNotárska zápisnica 2015-4.pdfNotárska zápisnica 2015-6.pdf