Za nami je už šieste a zároveň predposledné stretnutie v roku 2016

Za nami je už šieste a zároveň predposledné stretnutie v roku 2016

Počasie nás už od rána trocha stresovalo, nakoľko fúkal dosť silný vietor a tak sme mali veľ...ký problém s postavením jednak klubovej brány a tiež beachflagov.
Nie všetkým sa podarilo prísť načas, ale som rád, že väčšina z vás vôbec prišla a tak sme začínali s malým časovým posunom.
Po spoločnej teoretickej časti si nás inštruktori rozdelili do 3. skupín a v kolóne sme sa následne presunuli na tréningovú plochu SuperDRIVE a runway, kde už boli pre nás pripravené 3 stanovištia. Samotná škola šmyku, jazda zručnosti a slalom po runway.
Každá skupina išla na jedno stanovište, kde sa venovala daným aktivitám celé 2 hodiny. Nasledovala hodinová prestávka na spoločný obed v penzióne Letisko.
Opäť presun na letisko a prestriedanie skupín na stanovištiach v dvojhodinovom cykle.
V priebehu dňa prebiehali v spolupráci s leteckou školou v Trenčíne vyhliadkové lety, ktorých sa zúčastnilo 14 osôb.
Vo večerných hodinách nasledovalo vyhodnotenie najrýchlejších jazdcov v slalome a tiež v jazde zručnosti.
Takže naša Touareg/Amarok škola bezpečnej jazdy pozostávala z jednej hodiny teórie a 3x po dvoch hodinách jazdenia na rozdielnych stanovištiach tj 6 hodín!!
(To len pre info pre tých, ktorých jedným z argumentov neúčasti na akcii bol, že veď to je len základný program prvej úrovne-Compact za bežných 99E v dĺžke 1+2 hodiny! No my sme nakoniec absolvovali až druhú úroveň-Intensiv v bežnej cene 139Eur!)
Nasledovalo lúčenie a po 19 hodine sme sa plní adrenalínu a emócií rozišli k domovom.

Verím, že viacerým, ak nie všetkým táto škola bezpečnej jazdy priniesla veľa nových poznatkov a aj vodičom s tisíckami kilometrov poukázala na ich zlozvyky v riadení a štýle jazdy a tak sme Vám aspoň takto pomohli pripraviť sa pred nastávajúcimi zimnými mesiacmi a zradnými cestami.
Prajem Vám veľa bezpečných kilometrov a ako znie heslo nášho klubu ,,K výnimočným ľuďom patria výnimočné autá", tak bude platiť aj heslo ,,K výnimočným ľuďom patria výnimočné autá, ktoré riadia zodpovední vodiči, pre ktorých je bezpečnosť na cestách prvoradá"

Chcel by som poďakovať pánovi Petrovi Krištínovi zo spoločnosti SuperDRIVE za perfektné pripravenie Školy bezpečnej jazdy pre náš klub.
Ďakujem patrí všetkým trom inštruktorom zo SuperDRIVE pod vedením Maroša Čabáka za ich profesionálny prístup, odborný a zároveň zábavný výklad a tiež trpezlivosť s nami.
Ďakujem patrí aj Marekovi Chovancovi zo spoločnosti Porsche Slovakia s.r.o. - importéra značky Volkswagen za zapožičanie najnovšieho vozidla Tiguan druhej generácie, ktorý nebol iba stacionárne vystavený na našom stretnutí, ale každý účastník mal možnosť si ho vyskúšať pri jazde zručnosti.
Poďakovanie patrí tiež Leteckej škole Trenčín za zabezpečenie vyhliadkových letov pre náš klub.

Ešte raz Vám všetkým ďakujem za vašu účasť a tiež pomoc s prípravami akcie.
Veľmi pekne ďakujem tiež za dobrovoľné príspevky na financovanie videa.
Vyzbieralo sa celkovo 470€! ĎAKUJEM VÁM VŠETKÝM
Za priame finančné dary ďakujem Petrovi Klúčakovi so synom, Petrovi Pinkasovi s manželkou Dankou, Pavlovi Čičákovi s manželkou Olgou, Ondřejovi Tunkrovi, Richardovi Michalčíkovi s manželkou Ľubicou, Jurajovi Danišovi, Bohuslavovi Patáčovi, Pavlovi Fuchsovi s priateľkou Janetou, Petrovi Muczkovi s manželkou Jolanou, Radovanovi Uhnákovi, Karolovi Koloditsovi s priateľkou Romi a samozrejme všetkým ostatným, ktorí ste anonymne prispeli počas mojej neprítomnosti.

Podnikatelia mi prosím pošlite logá svojich firiem a tieto budú zverejnené na stránkach, ako podporovatelia TCS a samozrejme tiež v titulkoch videa.

Celkovo sa akcie zúčastnilo vozidiel
Touareg - 20
Amarok - 1
Beetle - 1
Audi Q7 - 1
Hyndai Genesis - 1
BMW - 1
v počte 38 školených osôb vrátane mňa a mojej rodiny a 3 neškolených/nejazdiacich spolujazdcov
Príjem z registrácií bol priamo na mieste
35 osôb x 39E = 1365 Eur
3 osoby x 10E = 30 Eur
+ bankou platili 3 osoby x 39E = 117 Eur
celkovo 1365+30+117=1512 Eur (keďže niektorí zaokrúhľovali sumy, tak celkovo sa vybralo ešte o 22 Eur viacej)
Klobúk dolu a veľká vďaka pánom Fuchsovi, Hudáčovi a tiež Prnovi, ktorí zaplatili plnú čiastku aj za svojich nejazdiacich spolujazdcov.
Takže výsledná suma výberu registračného bola 1534 € + dobrovoľné príspevky na video 470€ = 2004€

Náklady na celú akciu ako som už spomínal včera vrátane prenájmov priestorov, 3 inštruktorov + 3 pomocníkov, grafika akcie, výroba baneru, šnúrky na krk+kartičky a videa boli bez pár eur 2400Eur.
Keď však uhradia aj všetci tí, ktorí na akciu neprišli v počte 8 osôb po 39 Eur, tak akcia dopadla aj po finančnej stránke na jednotku s hviezdičkou ;)
Dúfam, že tieto platby do 2 týždňov nabehnú a nebudem musieť zverejňovať mená.
Už fakt neviem, ako ,,bojovať" proti takémuto prístupu :(

Prihláška člena TCS

prihláška člena

Kontaktujte nás

Dokumenty TCS

Stanovy TCS

Stanovy TCS - 1.pdfStanovy TCS - 2.pdfStanovy TCS - 3.pdfStanovy TCS - 4.pdfStanovy TCS - 5.pdfStanovy TCS - 6.pdf

Notárska zápisnica

Notárska zápisnica 2015-1.pdfNotárska zápisnica 2015-2.pdfNotárska zápisnica 2015-3.pdfNotárska zápisnica 2015-4.pdfNotárska zápisnica 2015-6.pdf